bestrating-service

Bestrating service

U bestelt, wij bestraten!

Heeft u tuintegels, schuttingen of kunstgras bestelt? En zoekt u een partij die dit voor u kan bestraten of plaatsen? Dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle soorten bestrating en sierbestrating. Dat varieert van vijf tot duizenden vierkante meters.

Wij verzorgen al uw bestratingswerk en het leggen van een goede stevige ondergrond tot het bezemschoon opleveren van de nieuwe terras of oprit. Met onze ruime ervaring bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u nog wat tips nodig alvorens u materiaal bestelt? Lees snel verder.

Uw bestrating combineren

Naast het straatwerk plaatsen of monteren wij ook:

boost-groen-stratenmaker-en-hovenier

Tuinverlichting

Licht brengt sfeer in je tuin, zodat je lekker lang buiten kunt zitten.

Riolering

Eenvoudig wateroverlast in tuin of op terras voorkomen.

Kunstgras

Altijd een groen en net gazon met kunstgras in de tuin!

Tuinschermen

Meer privacy in de tuin door het plaatsen tuinschermen.

Handige besteltips

Vijf handige tips waar u op moet letten:

  • Bestel uw materiaal altijd in één keer. Alle producten sierbestrating, natuursteen, gebakken klinkers en keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Daardoor kunnen materialen uit verschillende producties een beetje afwijken in kleur en structuur.
  • Bestel liever een geringe hoeveelheid materiaal extra. Mochten er tijdens het straten stenen breken of komt de bestrating toch iets anders uit, dan zit u nooit zonder. Bovendien kunt u met een kleine voorraad later materialen vervangen.
  • Controleer de materialen altijd voor verwerking. Materialen die eenmaal zijn verwerkt, zijn als zodanig geaccepteerd en kunnen achteraf nooit een reden tot klacht zijn.
  • Vermijd hoge bezorg kosten door uw materiaal en goederen in één keer te bestellen. U kunt bestratingsmateriaal op dezelfde vracht combineren met bijvoorbeeld een houten of composiet schutting maar ook met een tuinhuis of terrasoverkapping zonder dat u meerdere vrachtwagens voor de deur krijgt maar ook en dat is misschien nog wel het belangrijkst slechts één keer transportkosten.
  • Alle vermelde afmetingen bij onze vestigingen zijn circa maten. De mogelijkheid bestaat dus dat de maten een beetje afwijken. Eventuele klachten hierover worden niet geaccepteerd. Meet voor aankoop het product op, als u strikt gebonden bent aan bepaalde afmetingen.
peter-boost-groen

DE STRATENMAKER IN UW REGIO

Neem contact op met Peter

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen.

  • Meest gekozen stratenmaker in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte