Kunstgras

  • 16/08/2018

Kunstgras aanleggen

Nooit meer maaien, altijd groen!

Kunstgras heeft meerdere voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Allereerst kost kunstgras vrijwel geen tijd aan onderhoud. Waar echt gras om de zoveel tijd gemaaid moet worden en het vaak nodig is om het gras bij te zaaien of te sproeien, heeft u hier met kunstgras geen last van. Het belangrijkste onderhoud is het schoonhouden van uw kunstgras gazon.

De laatste jaren zijn er kwalitatief zeer mooie en sterke soorten kunstgras voor de tuinen ontwikkeld. Nu de mensen de laatste jaren meer willen genieten en minder willen werken in de tuin is kunstgras een ideale oplossing.

Ontdek welk kunstgras het best bij u past.

Pioneer

15
00 va. m2
  •  

Premium

25
00 va. m2
  •  
Meest gekozen

Royal

30
00 va. m2
  •  

Aanlegservice

Nooit meer maaien, altijd groen!

Wanneer u besluit kunstgras aan te leggen is het belangrijk dat het op een professionele wijze wordt geplaatst. Als u ervaring heeft met dergelijke werkzaamheden, dan kunt u ervoor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. Vaak is het echter verstandig om het aanleggen over te laten aan een expert. Er zijn namelijk diverse zaken die cruciaal zijn bij het aanleggen.

Zo moet de bodem stabiel en waterdoorlatend zijn. Daarnaast dient het mooie strakke verbindingen te hebben, zodat er geen naden zichtbaar zijn.  Onze hoveniers zorgen voor een prachtige, strakke afwerking die jarenlang meegaat.

Groenkunstgras Achtertuin

Complete Tuinaanleg

Eén aanspreekpunt voor uw tuin

Wij kunnen u helpen met advies en het ontwerp van uw nieuwe tuin. Daarnaast kunnen wij daarvan de volledige aanleg verrichten. Bent u niet tevreden over uw huidige tuin? Ook dan kunnen wij u helpen met het geheel of gedeeltelijk renoveren van de tuin.

Sierbestrating, schuttingen, pergola’s of tuinhuizen niks is te groot of te klein voor ons. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor deelaanleg, kleinere klussen of specifiek specialistisch werk. Tuinaanleg kan het jaarrond plaatsvinden. Ons team van professionele hoveniers staat voor u klaar.

job-grijs-boost

DE HOVENIER IN UW REGIO

Neem contact op met Job

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen.

  • Meest gekozen stratenmaker in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte