Stratenmaker - bestratingservice

Oprit bestraten

Genieten van uw eigen oprit

Hoe dichter u bij de voordeur kunt parkeren, hoe beter. Daarvoor heeft u wel een goede oprit nodig met de juiste ondergrond en afwerking. U zit er namelijk niet op te wachten dat na verloop van tijd de oprit verzakt. 

Wilt u een nieuwe oprit bestraten, verbreden of herbestraten? Wij streven altijd naar kwaliteit en perfectie. Dit doen we met een team van goed opgeleiden stratenmakers die weten waar ze het over hebben.  Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Ondergrond

Het tegengaan van verzakkingen

Om verzakkingen te voorkomen is ophoogzand essentieel. Door een laag van 25 tot 35 cm ophoogzand te leggen zorgen wij ervoor dat er een stevige fundering voor de bestrating ontstaat. 

De lagen zand trillen we laag voor laag aan om zo een stabiele ondergrond te creëren en verzakking te voorkomen. Bij het creëren van een stevige oprit speelt de dikte van de stenen ook een belangrijk rol. Stenen met een minimale dikte van 7 cm zijn bijvoorbeeld geschikt om auto’s te dragen. De meest voorkomende steensoorten voor een oprit zijn gebakken waaltjes en betonklinkers. 

Heeft u specifieke wensen voor uw oprit? Wij kunnen u hierin adviseren.

Afwerking

De ideale afwerking

Opsluitbanden worden aan de zijkant van uw oprit geplaatst om ervoor te zorgen dat de krachten die uw auto uitoefent op uw oprit geen ruimte geven aan de bestrating om te verschuiven. Nadat de bestrating van uw oprit afgewerkt is, zullen de stenen door middel van een trilplaat in de grond getrild worden om zich zo nog beter in de ondergrond te nestelen.

 Bij tegels zal er een extra beschermlaag aangebracht worden om beschadiging door kleine steentjes op de bestrating te voorkomen. Het is dus van belang dat de oprit schoon is tijdens dit proces.

peter-boost-groen

DE STRATENMAKER IN UW REGIO

Neem contact op met Peter

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen.

  • Meest gekozen stratenmaker in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte