stratenmaker en hovenier

Tuin bestraten

Zorgeloos genieten van uw tuin

Bent u op zoek naar een stratenmaker die uw tuin vakkundig bestraat? En een vrijblijvende offerte hiervoor opstelt? Wij zijn de meest klantvriendelijke stratenmaker uit de regio en helpen u graag.

Door onze ruime ervaringen geven we het juiste advies. Zo verfraaien wij uw tuin geheel naar uw eigen smaak. Welke afwerking, uitstraling of legverband u ook wenst, wij kunnen het voor u realiseren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? 

Straatwerk combineren met:

Met precisie de schop in de grond te zetten

boost-groen-stratenmaker-en-hovenier

Schuttingen

Meer privacy in de tuin door een schutting te plaatsen

Tuinhuis

Maak u tuin compleet met een stijlvolle
en duurzaam tuinhuis.

Kunstgras

Altijd een groen en net gazon met kunstgras in de tuin!

Advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u extra advies?
Wij helpen u graag.

Grondwerk & Riolering

Het tegengaan van verzakkingen

Om verzakkingen te voorkomen is ophoogzand essentieel. Het zorgt voor een stevige fundering waardoor verzakkingen worden tegen gegaan. We trillen het zand laag voor laag zodat er een stabiele ondergrond ontstaat.

Vanwege het veranderd klimaat en zwaardere regenvallen dient het hemelwater goed afgevoerd te worden. Wij hebben de oplossing om dit goed aan te pakken en bent verzekerd van de beste prijs. Vraag dan nu verblijvend een offerte aan. 

Afwerking

De ideale afwerking

 Doordat de stenen dwars tegen elkaar aan worden geplaatst, word de kans op verschuiving aanzienlijk verkleint. Opsluitbanden worden aan de zijkant van uw oprit geplaatst om ervoor te zorgen dat de krachten die uw auto uitoefent op uw oprit geen ruimte geven aan de bestrating om te verschuiven. 

 

peter-boost-groen

DE STRATENMAKER IN UW REGIO

Neem contact op met Peter

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen.

  • Meest gekozen stratenmaker in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte