boost-groen-hovenier-stratenmaker-bestrating-tuinaanleg-opt

Tuinaanleg

Eén aanspreekpunt voor uw tuinaanleg

Liggen de plannen voor uw nieuwe tuin al klaar? En bent u nu op zoek naar een stratenmaker of hovenier die het werk voor u kan uitvoeren? Of gaat u zelf aan de slag met de uitvoering? Wellicht heeft u hiervoor niet de mogelijkheden of de tijd? 

Wij kunnen u helpen met al uw wensen rondom het aanleggen/renoveren van een tuin. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor deelaanleg, kleinere klussen of specifiek specialistisch werk. Ons team van professionele hoveniers staat voor u klaar.

Sierbestrating

Tuinaanleg voor elke stijl en ieder budget

Sierbestrating bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin. Kiest u voor een decoratief contrast of wilt u de tuin strak afgewerkt hebben? De materiaalkeuze maakt hierbij een wereld van verschil. Zo zijn er diverse soorten kleuren, vormen en maten. 

Vertel ons uw wensen en wij laten u alle mogelijkheden op het gebied van sierbestrating zien. Wij zijn een begrip in stratenmaker- en hoveniersland omdat wij elke klant de service bieden die zij van ons mogen verwachten. Als het nou gaat om een klein tuintje of een groot terras.

 

Sierbestrating vanaf €15,- per m2

Clayville Maastricht
Kinderkoppen graniet grijs
Paving Line Banero
Kandla Grey

Waterafvoer

Geen last meer van plassen water

We leven in Nederland en u hoort het overal: Nederland wordt steeds natter. Heeft u bij alle ideeën voor uw nieuwe tuin rekening gehouden met de waterafvoer? Waar komt de drainage? Waar wordt deze op aangesloten? Is er door de gemeente een wateropvang gerealiseerd in uw buurt? 

En uw vijver, zijn daar genoeg mogelijkheden om het overtollige water af te voeren? Wij hebben het antwoord op al deze vragen en willen u graag adviseren over de diverse mogelijkheden. Zo kunt u in elk seizoen genieten van uw tuin. 

Lijngoot vanaf €17,- per meter

Aluminium designrooster
Zwart kunststof sleufrooster
Verzinktstaal sleufrooster
Zwart sleufopzetstuk

Beplantingsplan

Sfeer bepalende factor

De tuin aanplanten is vaak het hoogtepunt van een nieuwe tuin. Maar hoe komt u  aan de juiste planten? En waar moet je allemaal op letten bij het maken van een beplantingsplan?

Een beplantingsplan maken is niet makkelijk. Er zijn namelijk duizenden soorten om uit te kiezen. In de meeste tuinen is de uitvoering hiervan zeer belangrijk voor het verkrijgen van de gewenste sfeer.  Hierbij is veel kennis nodig  van planten. Onze hoveniers helpen u hier graag bij.  

Tuinplanten vanaf €1,50

Vinca minor 'Ralph Shugert'
Pennisetum Alopecuroides
Lavendel
Coreopsis Verticillata
job-grijs-boost

DE HOVENIER IN UW REGIO

Neem contact op met Job

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen.

  • Meest gekozen hovenier in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte