Tuinontwerp

In zes stappen naar uw droomtuin

In onze tuinontwerpen zoeken wij naar een originele vertaling van de wensen van de opdrachtgever. Daarbij ontstaat een ontwerp met een heldere structuur, een evenwichtige en speelse vormgeving met een groene uitstraling. Hoe klein of groot uw tuin of landschap ook is wij ontwerpen altijd is wat bij u past. In een paar stappen leggen we uit wat wat we voor u kunnen betekenen.

Werkwijze Tuinontwerp

1.Kennismaking

Weten wat u wilt. En vooral: wat u niet wilt. Dat is het doel van het kennismakingsgesprek. Hiervoor nemen wij ruim de tijd omdat dit de belangrijkste stap is voor de voorbereiding. Wij geven dan vrij direct aan wat dan de mogelijkheden zijn met daarbij de bijbehorende tarieven.

2. Style Bepaling

Hoe gebruikt u uw tuin, waar wordt u blij van als u in een tuin bent, wat wilt u in uw tuin beleven? Hoe ziet de directe omgeving van de tuin eruit, welke stijl heeft uw huis? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Samen zoeken we vervolgens naar een concept en thema wat bij u past.

4.Schetsontwerp

We maken een ontwerpschets die de mogelijkheden laat zien voor inrichting van de nieuwe tuin. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we de schets toe met beeldmateriaal. Indien gewenst maken we driedimensionale tekeningen die, naar ervaring leert, een goed beeld van uw toekomstige tuin geven.

4. Definitief Ontwerp

Het Definitief Ontwerp bestaat uit de ontwerptekening, een materialenlijst en eventueel een verlichtingsvoorstel. Als het nodig is, komen hierbij ook uitgewerkte detailtekeningen. Technische zaken als drainage en verlichting zijn hierin verwerkt.

5.Beplatingsplan

Het maken van een beplantingsplan vereist gevoel voor kleur, vorm en een brede kennis van planten. In het beplantingsplan staan op overzichtelijke wijze de verschillende soorten. Het investeren in een goed beplantingsplan verdient zichzelf dan ook snel terug. 

6. Droomtuin realiseren

Als eerste maken wij het perceel gereed voor de realisatie, daarna leggen wij de bestrating aan en de beplanting etc. De tuin wordt zoals afspraak en ontwerp opgeleverd. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. We hebben voor elk budget een mooie tuin.

job-grijs-boost

DE HOVENIER IN UW REGIO

Neem contact op met Job

Bel ons op 020-2441751 om vrijblijvend een afspraak te maken of vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen.

  • Meest gekozen hovenier in de regio
  • Gratis professioneel advies
  • Altijd de beste prijs en binnen budget
  • Vrijblijvende offerte